top of page
Search
  • Writer's pictureJacqueline Kruse

Ilona komt uit haar comfortzone

Updated: Nov 13, 2019

Hallo lezer,


Ik ben Ilona 39 jaar en inmiddels 20 kilo afgevallen hier bij Ladies Sport Almelo. Ik heb 2 kinderen van 10 en 12 jaar en een baan in ploegendienst evenals mijn man. Ga als het kan 2 tot 3 keer in de week sporten.

Mijn ik?

Ik ben een control freak en dat betekent dat ik bijvoorbeeld binnen een bepaalde periode echt wel resultaat wil zien. Dus toen ik net begon in januari 2012 had ik het idee dat ik binnen een half jaar zeker 12 kilo zou kunnen afvallen. In het begin ging het redelijk goed met het afvallen maar door omstandigheden merkte ik dat het afvallen niet vanzelf ging. Moest zelf veel hindernissen overwinnen, zoals stress, welk voedingspatroon past bij mij, meer prioriteiten stellen en de boel de boel laten om meer tijd voor mezelf of voor anderen te hebben. Gelukkig kan ik nu beter loslaten, dat kostte wel tijd.

En verder voor wat het eten betreft, kwam ik erachter dat ik geen echter broodeter ben, heb nu de “groene smoothies” als broodvervanger ontdekt, geweldig!

Wat ik fijn vind bij Ladies Sport Almelo is, dat het een kleine sportstudio is, waarbij de instructrices meer kunnen inspelen op de individuele behoeften van de klant en de klant bij naam kennen. Gewoon Fijn!

Ha ha, zo en nu ga ik verder mijn uurtje sporten

Groetjes,

Ilona

31 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page